Spackspuiten wanden en plafonds

SpackspuitenSchilderscombinatie Hoorn is gespecialiseerd in het Spackspuiten van wanden en plafonds.

Spack heeft in de loop der jaren een flinke sprong gemaakt wat betreft wanden en plafond afwerking. Spack spuitpleisters zijn uitermate geschikt voor het gestructureerd afwerken van wanden en plafonds.

Hoe gaat Spackspuiten in zijn werk?

Na het afplakken van de woning wordt er Spack gespoten en daarna ‘afgemest’. Als deze droog is dan wordt het gladde Spack oppervlak afgekorreld, fijn of grof, naar uw wens. Afkorrelen doe je met een draaiende beweging en het moet gelijkmatig worden aangebracht.

Het Spack spuiten vereist vakmanschap en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met hoogwaardige producten van BRANDER (Sigma ) en wij bieden al goede spuitpleisters vanaf € 6,50* per m2.
 

“Kennis en gebruik van een topproduct levert prachtige afwerking.”

Wij bieden u de volgende producten:

Brander Crystal
Kalkhoudende spuitpleisters passen wij op zowel wanden en plafonds toe. Het is een praktische en decoratieve oplossing, voor in huis. Deze pleister kan op kleur gespoten worden, heeft een hoge drukvastheid en vullend vermogen. De Crystal is op kalkbasis en daardoor iets minder goed afneembaar.

Brander Briljant

Brander Briljant & Diamant
Op plaatsen waar duurzaamheid, kleur én reinigingsgemak belangrijk zijn gebruiken wij deze speciale kalkvrije Spack.

Brander BriljantBrander Crystal
Deze pleister is kleur- en stootvast, afwasbaar, kalkvrij en kan zeer fijn gespoten worden. In combinatie met divserse merken zoals o.a. Hal, Histor en Flexa is Brander Briljant in alle gewenste kleuren te spuiten.

Brander DiamantBrander Diamant
Kleurvast, stootvast, afwasbaar en flexibel. Brander Diamant is te vergelijken met zeer fijne spachtelputz. Vanwege de fijnheid van het product is het alleen mogelijk om dit met behulp van een spuit op de wanden aan te brengen. Dit materiaal is prima geschikt om beschadigingen bij te werken; in alle gewenste kleuren.

Wij zijn vakman Spackspuiter en behandelen wand voor wand en plafond met een fijne structuur zodat deze van een mooie Spacklaag wordt voorzien. Door het inzetten van ons gekwalificeerd personeel en het gebruik van alleen topproducten maakt het een duidelijk verschil met andere spuitproducten.

Neem voor meer informatie contact met ons op, of vul het offerte aanvraagformulier in. Wij nemen aan de hand van uw specifieke situatie de werkzaamheden vrijblijvend met u door.