Garantie

“10 jaar garantie geeft rust en vertrouwen dat uw pand goed verzorgd is.”

Garantie en onderhoud

Op al onze schilderswerkzaamheden geven wij garantie dat het voor langere tijd goed en mooi blijft. Tot wel 10 jaar!
Dat geeft u een rust én de zekerheid dat het gedane onderhoud betrouwbaar en met perfecte producten uitgevoerd wordt.

Voor garantie, goed onderhoud aan uw woning en een langere levensduur van de gebruikte verfmaterialen hanteren we deze voorwaarden:

  • Het regelmatig reinigen van het houtwerk zoals ramen, deuren, kozijnen, hekken en daklijsten. Dit kan u een besparing opleveren op uw schilderwerk van ongeveer een jaar.
  • Regelmatig controleren van kit randen en naden, dit om vocht doorlating naar het hout te voorkomen zodat het hout niet gaat rotten. Dit helpt ook om glaslekkages te voorkomen van dubbelglas zodat hierin geen waasvorming optreedt.
  • Tijdig schilderen aan de binnenzijde van de woning heeft als voordeel dat uw hout niet gaat rotten.*
  • Om garantie op uw duurzame schilderwerk te krijgen moet de binnenzijde van de woning ook goed geschilderd zijn.
  • Tijdig de onderregels en de stopverfranden aan de ramen en deuren overschilderen, dit ongeveer 3 jaar na de laatste schilderbeurt.
  • Metalen delen in het hout zoals spijkerkoppen, schroefkoppen, haken en ogen van deuren meniën indien deze gaan roesten en hierna bijschilderen.
  • Na een duur van ongeveer 5 jaar opnieuw contact opnemen met ons om te bespreken wat opnieuw behandeld moet worden.

Met bovenstaand onderhoud zal deze behandeling in menig geval goedkoper zijn of u betaalt dezelfde prijs als bij de vorige behandeling.

* Als uw schilder uw woning aan de buitenzijde van een nieuwe verflaag heeft voorzien, waarbij vocht dat in het hout zit niet uit het hout kan door de ondoordringbare verflaag, zal het schilderwerk aan de buitenzijde blaasvorming krijgen. De oorzaak van de blaasvorming aan de buitenzijde wordt vaak gezocht bij de schilder, maar dit ontstaat eigenlijk door slecht onderhoud aan de binnenzijde, waarbij het vocht in het hout kan dringen en niet naar buiten kan en achter de nieuwe verflaag blijft zitten.

Lees of download ons Garantieplan voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen.